shopping_cart EN

Konrad Hamada

visibility WYŚWIETLEŃ: 1709

Konrad Hamada urodził się w 1981 roku w Krakowie - artysta malarz, reżyser, scenarzysta, członek Związku Polskich Artystów Plastyków Okręgu Krakowskiego. Jest absolwentem Wydziału Architektury Politechniki Krakowskiej (dyplom 2005) oraz Wydziału Reżyserii w Krakowskiej Szkole Filmu i Komunikacji Audiowizualnej (dyplom w 2010).

Uprawia malarstwo olejne i akwarelowe, których dominującym tematem jest pejzaż. Prace w kolekcjach instytucji i osób prywatnych w kraju i za granicą, we Francji, Szwecji, Austrii, Włoszech, Niemczech, Chinach, Kanadzie i USA. Laureat nagród i wyróżnień na festiwalach kina niezależnego w Polsce. Trenuje amatorsko kulturystykę i kickboxing.

Filmografia:
Aniołek (2010)
Czwarty grzech (2011)
Barwy lasu (2020)

Wystawy indywidualne malarstwa:
Galeria Atelier, Kraków (1999)
Galeria Atelier, Kraków (2000)
Galeria Kawiarnia Inkwizytor, Kraków (2002)
Myślenicki Ośrodek Kultury, Myślenice (2003)
Galeria Kanonicza 1, Kraków (2003)
Królewski Zamek w Niepołomicach (2005)
Królewski Zamek w Niepołomicach (2006)
Galeria Kocioł Artystyczny, Kraków (2007)
Galeria Atelier, Kraków (2008)
Kawiarnia Młynek, Brzesko (2009)
Galeria Faust, Kraków (2009)
Galeria Kotłownia, Kraków (2009)
Galeria Rękawka, Kraków (2010)
Galeria Cafe Philo, Kraków (2011)
Jasielski Dom Kultury, Jasło (2011)
Galeria Atelier, Kraków (2012)
Galeria Zajazd Kościuszkowski, Kraków (2014)
Galeria Rio, Kraków (2014)
Urząd Miasta Krakowa, Kraków (2016)
Galeria Wieża Sztuki, Kielce (2017)
Galeria Atelier, Kraków (2017)
Galeria Maya, Toruń (2017)
Gazeta Wyborcza, Warszawa (2017)
Galeria Floriańska 22, Kraków (2018)
Galeria ZPAP Pryzmat, Kraków (2019)
Galeria Of Art, Częstochowa (2019)
Galeria Maya, Toruń (2020)

arrow_circle_down


Szukasz prac tego artysty?

Poinformujemy Cię o nowych pracach dostępnych w galerii albo na aukcji.

Wyślij

Prace dostępne na aukcji - Konrad Hamada

Prace dostępne w galerii online - Konrad Hamada

Akryl, Olej, Płótno, 70 cm x 150 cm
Cena sprzedaży $1 330
Akryl, Olej, Płótno, 100 cm x 100 cm
Cena sprzedaży $1 330
Olej, Płótno, 70 cm x 100 cm
Cena sprzedaży $1 050
Olej, Akryl, Płótno, 100 cm x 100 cm
Cena sprzedaży $1 340
Olej, Płótno, 50 cm x 140 cm
Cena sprzedaży $1 240
Olej, Płótno, 100 cm x 100 cm
Cena sprzedaży $1 370
Olej, Płótno, 100 cm x 100 cm
Cena sprzedaży $1 370
Niewinna, 2019
Olej, Płótno, 100 cm x 70 cm
Cena sprzedaży $1 090
Olej, Płótno, 100 cm x 100 cm
Cena sprzedaży $1 240
Olej, Płótno, 30 cm x 80 cm
Cena sprzedaży $360
Osty II, 2020
Olej, Płótno, 70 cm x 50 cm
Cena sprzedaży $550
Osty I, 2020
Olej, Płótno, 70 cm x 50 cm
Cena sprzedaży $550
Zieleń, 2020
Olej, Płótno, 140 cm x 100 cm
Cena sprzedaży $2 070
Łąka, 2020
Olej, Płótno, 70 cm x 100 cm
Cena sprzedaży $1 240
Błoto, 2020
Olej, Płótno, 70 cm x 100 cm
Cena sprzedaży $1 240
Olej, Płótno, 100 cm x 100 cm
Cena sprzedaży $1 660
Olej, Płótno, 20 cm x 50 cm
Cena sprzedaży $270
Oset, 2017
Olej, Płótno, 70 cm x 30 cm
Cena sprzedaży $400
Olej, Płótno, 70 cm x 50 cm
Cena sprzedaży $760
Olej, Płótno, 40 cm x 60 cm
Cena sprzedaży $490
Rzeka, 2016
Olej, Płótno, 70 cm x 100 cm
Cena sprzedaży $1 240
Wiosna, 2020
Olej, Płótno, 50 cm x 140 cm
Cena sprzedaży $1 240
Olej, Płótno, 100 cm x 70 cm
Cena sprzedaży $800
Olej, Płótno, 160 cm x 70 cm
Cena sprzedaży $2 210
Olej, Płótno, 50 cm x 140 cm
Cena sprzedaży $1 240
Maj, 2019
Olej, Płótno, 60 cm x 120 cm
Cena sprzedaży $1 240
Olej, Płótno, 70 cm x 100 cm
Cena sprzedaży $1 240
Uroczysko, 2020
Olej, Płótno, 50 cm x 100 cm
Cena sprzedaży $820
Olej, Płótno, 60 cm x 80 cm
Cena sprzedaży $820
Ptaki, 2019
Olej, Płótno, 100 cm x 140 cm
Cena sprzedaży $1 370
Jesień, 2019
Olej, Płótno, 60 cm x 80 cm
Cena sprzedaży $770
Olej, Płótno, 50 cm x 70 cm
Cena sprzedaży $540
Kawiarenka, 2016
Olej, Płótno, 60 cm x 60 cm
Cena sprzedaży $820
Olej, Płótno, 100 cm x 70 cm
Cena sprzedaży $1 090
Złoty las, 2019
Olej, Płótno, 100 cm x 100 cm
Cena sprzedaży $1 370
Olej, Płótno, 60 cm x 80 cm
Cena sprzedaży $760
Puszcza, 2019
Olej, Płótno, 100 cm x 140 cm
Cena sprzedaży $2 070
Olej, Płótno, 100 cm x 140 cm
Cena sprzedaży $2 070
Olej, Płótno, 100 cm x 140 cm
Cena sprzedaży $2 070
Las zimą, 2019
Olej, Płótno, 70 cm x 120 cm
Cena sprzedaży $1 240
Olej, Płótno, 70 cm x 100 cm
Cena sprzedaży $1 240
Olej, Płótno, 50 cm x 70 cm
Cena sprzedaży $500
Beethoven, 2018
Olej, 120 cm x 70 cm
Cena sprzedaży $1 380
Mokradła, 2016
Olej, 100 cm x 100 cm
Cena sprzedaży $1 460

Archiwum sprzedaży - Konrad Hamada

Olej, Płótno, 50 cm x 100 cm
SPRZEDANO
Olej, Płótno, 50 cm x 140 cm
SPRZEDANO
Husaria, 2020
Olej, Płótno, 70 cm x 100 cm
SPRZEDANO
Olej, Płótno, 100 cm x 60 cm
SPRZEDANO
Pokaż więcej
expand_less mail_outline call