Strona główna » Galeria online » Artyści » Konrad Hamada

Konrad Hamada

WYŚWIETLEŃ: 279

Konrad Hamada urodził się w 1981 roku w Krakowie - artysta malarz, reżyser, scenarzysta, członek Związku Polskich Artystów Plastyków Okręgu Krakowskiego. Jest absolwentem Wydziału Architektury Politechniki Krakowskiej (dyplom 2005) oraz Wydziału Reżyserii w Krakowskiej Szkole Filmu i Komunikacji Audiowizualnej (dyplom w 2010).

Uprawia malarstwo olejne i akwarelowe, których dominującym tematem jest pejzaż. Prace w kolekcjach instytucji i osób prywatnych w kraju i za granicą, we Francji, Szwecji, Austrii, Włoszech, Niemczech, Chinach, Kanadzie i USA. Laureat nagród i wyróżnień na festiwalach kina niezależnego w Polsce. Trenuje amatorsko kulturystykę i kickboxing.

Filmografia:
Aniołek (2010)
Czwarty grzech (2011)
Barwy lasu (2020)

Wystawy indywidualne malarstwa:
Galeria Atelier, Kraków (1999)
Galeria Atelier, Kraków (2000)
Galeria Kawiarnia Inkwizytor, Kraków (2002)
Myślenicki Ośrodek Kultury, Myślenice (2003)
Galeria Kanonicza 1, Kraków (2003)
Królewski Zamek w Niepołomicach (2005)
Królewski Zamek w Niepołomicach (2006)
Galeria Kocioł Artystyczny, Kraków (2007)
Galeria Atelier, Kraków (2008)
Kawiarnia Młynek, Brzesko (2009)
Galeria Faust, Kraków (2009)
Galeria Kotłownia, Kraków (2009)
Galeria Rękawka, Kraków (2010)
Galeria Cafe Philo, Kraków (2011)
Jasielski Dom Kultury, Jasło (2011)
Galeria Atelier, Kraków (2012)
Galeria Zajazd Kościuszkowski, Kraków (2014)
Galeria Rio, Kraków (2014)
Urząd Miasta Krakowa, Kraków (2016)
Galeria Wieża Sztuki, Kielce (2017)
Galeria Atelier, Kraków (2017)
Galeria Maya, Toruń (2017)
Gazeta Wyborcza, Warszawa (2017)
Galeria Floriańska 22, Kraków (2018)
Galeria ZPAP Pryzmat, Kraków (2019)
Galeria Of Art, Częstochowa (2019)


Szukasz prac tego artysty?

Poinformujemy Cię o nowych pracach dostępnych w galerii albo na aukcji.

Wyślij

Prace dostępne na aukcji - Konrad Hamada

Schyłek lata, 2020
Olej, Płótno 50 cm x 140 cm
Cena wywoławcza 1 000 zł

Prace dostępne w galerii online - Konrad Hamada

Olej, Płótno 30 cm x 80 cm
Cena sprzedaży $340
Olej, Płótno 30 cm x 80 cm
Cena sprzedaży $340
Olej, Płótno 30 cm x 80 cm
Cena sprzedaży $340
Olej, Płótno 30 cm x 80 cm
Cena sprzedaży $340
Osty III, 2020
Olej, Płótno 70 cm x 50 cm
Cena sprzedaży $510
Osty II, 2020
Olej, Płótno 70 cm x 50 cm
Cena sprzedaży $510
Osty I, 2020
Olej, Płótno 70 cm x 50 cm
Cena sprzedaży $510
Olej, Płótno 70 cm x 50 cm
Cena sprzedaży $590
Zieleń, 2020
Olej, Płótno 140 cm x 100 cm
Cena sprzedaży $1 910
Szron, 2020
Olej, Płótno 80 cm x 120 cm
Cena sprzedaży $1 280
Łąka, 2020
Olej, Płótno 70 cm x 100 cm
Cena sprzedaży $1 150
Olej, Płótno 70 cm x 100 cm
Cena sprzedaży $1 150
Olej, Płótno 70 cm x 100 cm
Cena sprzedaży $1 150
Błoto, 2020
Olej, Płótno 70 cm x 100 cm
Cena sprzedaży $1 150
Roztopy, 2020
Olej, Płótno 70 cm x 100 cm
Cena sprzedaży $1 150
Olej, Płótno 100 cm x 100 cm
Cena sprzedaży $1 530
Olej, Płótno 20 cm x 50 cm
Cena sprzedaży $250
Olej, Płótno 80 cm x 60 cm
Cena sprzedaży $920
Oset, 2017
Olej, Płótno 70 cm x 30 cm
Cena sprzedaży $380
Olej, Płótno 70 cm x 50 cm
Cena sprzedaży $720
Olej, Płótno 40 cm x 60 cm
Cena sprzedaży $450
Olej, Płótno 60 cm x 80 cm
Cena sprzedaży $770
Olej, Płótno 70 cm x 100 cm
Cena sprzedaży $1 150
Rzeka, 2016
Olej, Płótno 70 cm x 100 cm
Cena sprzedaży $1 150
Wiosna, 2020
Olej, Płótno 50 cm x 140 cm
Cena sprzedaży $1 140
Olej, Płótno 100 cm x 70 cm
Cena sprzedaży $1 280
Olej, Płótno 160 cm x 70 cm
Cena sprzedaży $2 040
Olej, Płótno 70 cm x 100 cm
Cena sprzedaży $1 180
Olej, Płótno 50 cm x 140 cm
Cena sprzedaży $1 180
Olej, Płótno 50 cm x 140 cm
Cena sprzedaży $1 180
Olej, Płótno 50 cm x 140 cm
Cena sprzedaży $1 180
Zieleń, 2019
Olej, Płótno 70 cm x 100 cm
Cena sprzedaży $1 190
Maj, 2019
Olej, Płótno 60 cm x 120 cm
Cena sprzedaży $1 190
Olej, Płótno 70 cm x 100 cm
Cena sprzedaży $1 190
Uroczysko, 2020
Olej, Płótno 50 cm x 100 cm
Cena sprzedaży $780
Olej, Płótno 60 cm x 80 cm
Cena sprzedaży $780
Ptaki, 2019
Olej, Płótno 100 cm x 140 cm
Cena sprzedaży $1 310
Jesień, 2019
Olej, Płótno 60 cm x 80 cm
Cena sprzedaży $730
Olej, Płótno 50 cm x 70 cm
Cena sprzedaży $520
Olej, Płótno 60 cm x 60 cm
Cena sprzedaży $520
Kawiarenka, 2016
Olej, Płótno 60 cm x 60 cm
Cena sprzedaży $780
Olej, Płótno 100 cm x 70 cm
Cena sprzedaży $1 050
Olej, Płótno 100 cm x 70 cm
Cena sprzedaży $790
Złoty las, 2019
Olej, Płótno 100 cm x 100 cm
Cena sprzedaży $1 310
Olej, Płótno 60 cm x 80 cm
Cena sprzedaży $740
Puszcza, 2019
Olej, Płótno 100 cm x 140 cm
Cena sprzedaży $1 920
Olej, Płótno 100 cm x 140 cm
Cena sprzedaży $1 970
Olej, Płótno 100 cm x 140 cm
Cena sprzedaży $1 970
Olej, Płótno 70 cm x 120 cm
Cena sprzedaży $1 180
Las zimą, 2019
Olej, Płótno 70 cm x 120 cm
Cena sprzedaży $1 180
Olej, Płótno 70 cm x 100 cm
Cena sprzedaży $1 180
Olej, Płótno 50 cm x 70 cm
Cena sprzedaży $480
Łoś, 2016
Olej, Płótno 50 cm x 60 cm
Cena sprzedaży $430
Olej, Płótno 120 cm x 60 cm
Cena sprzedaży $940
Oset, 2018
Olej, Płótno 100 cm x 70 cm
Cena sprzedaży $920
Beethoven, 2018
Olej 120 cm x 70 cm
Cena sprzedaży $1 380
Rudowłosa, 2018
Olej 90 cm x 90 cm
Cena sprzedaży $690
Mokradła, 2016
Olej 100 cm x 100 cm
Cena sprzedaży $1 460

Archiwum sprzedaży - Konrad Hamada

Olej, Płótno 20 cm x 50 cm
SPRZEDANO
Zieleń, 2018
Olej, Płótno 120 cm x 84 cm
SPRZEDANO
Olej, Płótno 50 cm x 140 cm
SPRZEDANO
Olej, Płótno 50 cm x 140 cm
SPRZEDANO
Pokaż więcej

Nasi partnerzy:

BeArt Kultura i sztuka RMF Classic Antykwariusze Cinoa Młody Byron Koneser

Płatności obsługują:

PayPal PayU

Jesteśmy też na: