Strona główna » Galeria online » Artyści » Konrad Hamada

Konrad Hamada - Artyści - malarze i rzeźbiarze
flag

Obserwujących: 0 Prac na sprzedaż: 37 Prac sprzedanych: 20

Artysta malarz, reżyser, scenarzysta, członek Związku Polskich Artystów Plastyków Okręgu Krakowskiego. Urodzony w 1981 roku w Krakowie. Absolwent Wydziału Architektury Politechniki Krakowskiej, dyplom 2005 oraz Wydziału Reżyserii w Krakowskiej Szkole Filmu i Komunikacji Audiowizualnej, dyplom 2010. Uprawia malarstwo olejne i akwarelowe, których dominującym tematem jest pejzaż. Prace w kolekcjach instytucji i osób prywatnych w kraju i za granicą, we Francji, Szwecji, Austrii, Włoszech, Niemczech, Chinach, Kanadzie i USA. Laureat nagród i wyróżnień na festiwalach kina niezależnego w Polsce. Trenuje amatorsko kulturystykę i kickboxing.


Filmografia:
Aniołek (2010)
Czwarty grzech (2011)
Barwy lasu (2020)


Wystawy indywidualne malarstwa:
Galeria Atelier, Kraków (1999)
Galeria Atelier, Kraków (2000)
Galeria Kawiarnia Inkwizytor, Kraków (2002)
Myślenicki Ośrodek Kultury, Myślenice (2003)
Galeria Kanonicza 1, Kraków (2003)
Królewski Zamek w Niepołomicach (2005)
Królewski Zamek w Niepołomicach (2006)
Galeria Kocioł Artystyczny, Kraków (2007)
Galeria Atelier, Kraków (2008)
Kawiarnia Młynek, Brzesko (2009)
Galeria Faust, Kraków (2009)
Galeria Kotłownia, Kraków (2009)
Galeria Rękawka, Kraków (2010)
Galeria Cafe Philo, Kraków (2011)
Jasielski Dom Kultury, Jasło (2011)
Galeria Atelier, Kraków (2012)
Galeria Zajazd Kościuszkowski, Kraków (2014)
Galeria Rio, Kraków (2014)
Urząd Miasta Krakowa, Kraków (2016)
Galeria Wieża Sztuki, Kielce (2017)
Galeria Atelier, Kraków (2017)
Galeria Maya, Toruń (2017)
Gazeta Wyborcza, Warszawa (2017)
Galeria Floriańska 22, Kraków (2018)
Galeria ZPAP Pryzmat, Kraków (2019)
Galeria Of Art, Częstochowa (2019)

Pokaż więcej Szukam prac tego artysty


Prace artysty na aukcji - Konrad Hamada

Galeria prac - Konrad Hamada

Konrad Hamada
100 cm x 70 cm
$1 200
Konrad Hamada
160 cm x 70 cm
$1 920
Konrad Hamada
70 cm x 100 cm
$1 180
Konrad Hamada
120 cm x 84 cm
$1 310
Konrad Hamada
50 cm x 140 cm
$1 180
Konrad Hamada
50 cm x 140 cm
$1 180
Konrad Hamada
50 cm x 140 cm
$1 180
Konrad Hamada
50 cm x 140 cm
$1 180
Konrad Hamada
50 cm x 140 cm
$1 180
Konrad Hamada
50 cm x 140 cm
$1 180
Konrad Hamada
70 cm x 100 cm
$1 190
Konrad Hamada
60 cm x 120 cm
$1 190
Konrad Hamada
70 cm x 100 cm
$1 190
Konrad Hamada
50 cm x 100 cm
$780
Konrad Hamada
60 cm x 80 cm
$780
Konrad Hamada
100 cm x 140 cm
$1 310
Konrad Hamada
60 cm x 80 cm
$730
Konrad Hamada
50 cm x 70 cm
$520
Konrad Hamada
60 cm x 60 cm
$780
Konrad Hamada
100 cm x 70 cm
$1 050
Konrad Hamada
100 cm x 70 cm
$790
Konrad Hamada
100 cm x 100 cm
$1 310
Konrad Hamada
60 cm x 80 cm
$740
Konrad Hamada
100 cm x 140 cm
$1 970
Konrad Hamada
100 cm x 140 cm
$1 970
Konrad Hamada
70 cm x 120 cm
$1 180
Konrad Hamada
70 cm x 120 cm
$1 180
Konrad Hamada
70 cm x 100 cm
$1 180
Konrad Hamada
50 cm x 70 cm
$480
Konrad Hamada
50 cm x 60 cm
$430
Konrad Hamada
120 cm x 60 cm
$940
Konrad Hamada
100 cm x 70 cm
$920
Konrad Hamada
120 cm x 50 cm
$670
Konrad Hamada
60 cm x 60 cm
$560
Konrad Hamada
120 cm x 70 cm
$1 380
Konrad Hamada
90 cm x 90 cm
$690
Konrad Hamada
100 cm x 100 cm
$1 460
Konrad Hamada
50 cm x 100 cm
SPRZEDANO
Konrad Hamada
60 cm x 100 cm
REZERWACJA
Konrad Hamada
60 cm x 90 cm
SPRZEDANO
Konrad Hamada
60 cm x 80 cm
SPRZEDANO
Konrad Hamada
60 cm x 60 cm
SPRZEDANO
Konrad Hamada
70 cm x 100 cm
SPRZEDANO
Konrad Hamada
50 cm x 140 cm
SPRZEDANO
Konrad Hamada
70 cm x 100 cm
SPRZEDANO
Konrad Hamada
40 cm x 120 cm
SPRZEDANO
Konrad Hamada
70 cm x 100 cm
SPRZEDANO
Konrad Hamada
70 cm x 100 cm
SPRZEDANO
Konrad Hamada
70 cm x 100 cm
SPRZEDANO
Konrad Hamada
50 cm x 70 cm
SPRZEDANO
Konrad Hamada
65 cm x 54 cm
SPRZEDANO
Konrad Hamada
80 cm x 60 cm
SPRZEDANO
Konrad Hamada
100 cm x 60 cm
SPRZEDANO
Konrad Hamada
100 cm x 140 cm
SPRZEDANO
Konrad Hamada
70 cm x 70 cm
SPRZEDANO
Konrad Hamada
100 cm x 50 cm
SPRZEDANO
Konrad Hamada
80 cm x 120 cm
SPRZEDANO

Nasi partnerzy:

BeArt Kultura i sztuka RMF Classic Antykwariusze Cinoa Młody Byron Koneser

Płatności obsługują:

PayPal PayU

Jesteśmy też na: